Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد هادی ایمانیه یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: شهر دارویی با همکاری استانداری فارس، اداره کل منابع طبیعی،سازمان جهاد کشاورزی و دیگر نهادها و سازمان های مسئول در محدوده ای به وسعت 300 هکتار در منطقه بیضای سپیدان احداث می شود و می تواند پذیرای میلیاردها ریال سرمایه گذاری داخلی و خارجی باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه گفت : شهر دارویی استان فارس با تولید و فراوری انواع داروها و لوازم بهداشتی و آرایشی آغاز به کار می کند و با احداث کارخانه های تولید و فراوری این محصولات گام مهمی برای نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال به شمار می آید .
وی با بیان اینکه از جمله اهداف احداث شهر دارویی در شمال غرب استان فارس کنترل قاچاق وجلوگیری از ورود بی رویه لوازم آرایشی و داروهای غیر مجاز است گفت : هدف ما جلوگیری و کاهش عوارض جبران ناپذیر مصرف لوازم آرایشی تقلبی، فاسد و قاچاق است که مردم نیز می توانند به عنوان ناظر و همکار به ما کمک کنند.
ایمانیه گفت:‌حضور شرکت های سرمایه گذاری مجاز و معتبر در شهر دارویی استان فارس زمینه را برای تولید و عرضه قانونمند این محصولات هموار و دست واسطه ها و سوداگران در قاچاق این محصولات را کوتاه خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت:فرآورده های آرایشی و بهداشتی خارجی که برچسب اصالت وزارت بهداشت نداشته باشند قاچاق محسوب می شوند و تهدیدکننده سلامت مردم هستند و می توانند منجربه عوارض جانبی شدید شوند.
ایمانیه ادامه داد: اختلالات شدید کبدی، کلیوی و ابتلا به بیماری های سخت درمان ازعوارض جبران ناپذیر مصرف لوازم آرایشی تقلبی به خصوص در درازمدت است، بروز حساسیت های شدید و مشکلات پوستی از دیگر مسایلی است که باید جدی گرفته شود و نسبت به خرید لوازم آرایشی و بهداشتی باید بیش از این حساس بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه با راه اندازی شهر دارویی و لوازم بهداشتی و آرایشی در استان فارس دست واسطه ها و دلالان در تولید و عرضه این محصولات کوتاه می شود گفت : مردم در صورت امکان باید از لوازم آرایشی داخلی استفاده کنند و اقلام خارجی نیز حتما باید دارای برچسب اصالت و سلامت وزارت بهداشت باشد، خرید این نوع اقلام از دستفروش ها و کنار خیابان نیز می تواند مشکلات شدید پوستی به همراه داشته باشد و سلامت افراد را به خطر بیندازد.
وی با بیان اینکه برخی از مواد آرایشی تقلبی و بدون اصالت علاوه بر نامرغوبی حاوی فلزات سنگین مانند سرب و حتی جیوه است و باید از مصرف آنها خودداری کرد، گفت : با ایجاد شهر دارویی توجه به محل خرید این اقلام، کیفیت، نحوه بسته بندی و قیمت فرآورده اهمیت بیشتری پیدا می کند و مردم با تامل و دقت نظر بیشتری این اقلام را خرید می کنند .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با تاکید بر تولید اقلام دارویی مورد نیاز جامعه در شهر دارویی استان فارس گفت: فعالیت مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاه شیراز، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، مرکز تحقیقات داروسازی سنتی، طب سنتی و سلامتکده ها می تواند در شهر دارویی متمرکز شود، در شهر دارویی استان فارس به سمتی می رویم که پزشکی و مصرف دارو مبتنی بر شواهد باشد.
ایمانیه همچنین گفت :فارس ‌برای تولید گیاهان دارویی مستعد است و بیش از 100گونه از گیاهان دارویی در فارس رشد می‌کند که می‌توان با تقویت شرکت‌های دانش بنیان و توجه بیشتر دراین مقوله به تقویت و توسعه فرایند تولیدات داروهای گیاهی مبادرت ورزید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، با اشاره به وجود آزمایشگاه های خوب و با کیفیت در زمینه تولید محصولات دارویی ادامه داد: در شهر دارویی با توسعه تحقیقات علمی بسیاری از گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، بر اساس تایید آزمایشگاه ها، قابل استفاده می شود، در دنیای غرب بسیار بیشتر از ما به گیاهان دارویی و داروهای گیاهی توجه کرده اند، در بسیاری از کشورها مانند آلمان، چین، ژاپن و هند، بسیاری از این داروها استفاده می شود و در کتاب های آنها صدها و هزاران دارو اشاره شده است و زیر پوشش بیمه ها قرار دارند.
ایمانیه گفت:مراکز تحقیقاتی دانشگاه به شکل یک بسیج پژوهشی گیاهان دارویی را امتحان، آزمایش وآنالیزمی کنند هر چه در این زمینه سرعت کار را افزایش دهیم، به سود سلامت مردم است.
وی همچنین بااشاره به هزینه های حوزه داروهای گیاهی و گیاهان دارویی بیان کرد: 97درصد داروها در ایران تولید می شود اما ارزی که برای سه درصد داروهای وارداتی هزینه می شود، برابر با ارزی است که برای مواد اولیه داروهای تولید داخل، هزینه می کنیم که این یک فاجعه است.
مصاحبه : نیکنام خشنودی ** انتشار دهنده:‌غلامرضا مالک زاده
6113 /1876

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۲۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا شمس اردکانی؛ دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد.

شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین‌المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال 1386 با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (2022) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش‌ بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سرفصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

وجود 1200 گیاه دارویی در ایران/ رتبه چهارم کشور در تولید علم طب سنتی

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت‌های دانش‌بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته وی، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته‌اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‌‎‌بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پررنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت‌محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه‌دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علی‌رغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیرواگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • واکنش رئیس سازمان سینمایی به اظهارنظرها درباره بیکاری سینماگران و زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان