Web Analytics Made Easy - Statcounter

علویان مهر گفت: به ازای حدود ۱۴ دانشجو یک عضو هیئت علمی در دانشگاه وجود دارد و این درحالی است که افق وزارت علوم در سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۲ به ازای هر استاد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «محمدمهدی علویان مهر»، امروز (شنبه 18 اسفند) در دیدار با امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه امیدوارم این حضور بتواند همکاری بیشتر نهاد و دانشگاه را در پی داشته باشد، گفت: این دانشگاه به نام دانشکده صنعتی و الکترونیک در سال 47 راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز با اشاره به اینکه این دانشگاه در سال 83 به دانشگاه مستقل تبدیل و رشته های مختلف هم راه اندازی شد، یادآور شد: 10 دانشکده در این دانشگاه پیش بینی شده که تنها سه دانشکده ساخته شده و ما بقی در حال ساخت است.

 

وی با تاکید بر اینکه در سال 98 پانزدهمین سال تاسیس دانشگاه، رشد و جهش مناسبی به لحاظ کیفی داشت، اظهارداشت: در رتبه بندی تایمز 400 تا 600 هستیم و رتبه چهارم دانشگاه های صنعتی را به خود اختصاص داده ایم.

 

علویان مهر، با اشاره به اینکه در سال 97 بالغ بر 300 مقاله ژورنال در مرکز ISC نمایه شد که به طور میانگین برای هر استاد سه ژورنال بوده است، افزود: افق وزارت علوم، در سال 1400 به ازای هر استاد یک مقاله است که ما الان هم از آن افق جلوتر هستیم.

 

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز با اشاره به اینکه هر استاد این دانشگاه به طور مشترک یک مقاله را با استادان دانشگاه های خارجی، را تهیه کرده است، اضافه کرد: به ازای حدود 14 دانشجو یک عضو هیئت علمی در دانشگاه وجود دارد و این درحالی است که افق وزارت علوم در سال 1400 تعداد 22 به ازای هر استاد است.

 

وی افزود: 51 رشته تحصیلی در این دانشگاه وجود دارد که 14 رشته دکتری، 32 رشته در کارشناسی ارشد و مابقی در کارشناسی است و در مجموع ظرفیت خوابگاه های پسران و دختران 620 نفر است که با توجه به افزایش دانشجویان باید افزایش یابد.

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید فطر عید فطر خبرگزاری شبستان امام خمینی ره استان بوشهر اقامه نماز عید فطر مقام معظم رهبری نماز جمعه مقاومت خطبه های نماز جمعه دانشگاه صنعتی شیراز امام جمعه شیراز شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۸۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 

فرشته امین، مدیرکل دفتر مهارت دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره ارتباط صنعت با دانشگاه اظهار کرد: در یک سیستمی متشکل از استاد، دانشجو، سازمان، دولت و ذی نفعان قرار گرفته ایم که هر کدام نقش مهمی بر عهده دارند، وقتی پای صحبت آن‌ها می‌نشینیم از ارتباط کمرنگ دانشگاه با صنعت گلایه‌مند هستند و دغدغه‌هایی دارند، اما این تنها کافی نیست؛ چرا که همه ما باید خود را در این سیستم یک فرد مسئول بدانیم و پای کار بیاییم. 

وی افزود: عضو هیئت علمی دانشگاه و سازمان‌ها و بخش‌های مختلف باید با همکاری یکدیگر ارتباط صنعت با دانشگاه را تقویت ببخشند؛ برگزاری رویداد‌هایی از قبیل نمایشگاه بازار کار هم با هدف افزایش آمار اشتغال و معرفی صنایع به دانشجویان و فارغ التحصیلان انجام می‌شود تا آنها بتوانند متناسب رشته تحصیلی خود فعالیتی را به ثمر برسانند. 

امین تصریح کرد: برخی از سازمان‌ها هنوز توجیه نشده اند که چرا دانشجو باید ۷۰ ساعت از زمان خود را در صنایع بگذراند و در مقابل کارفرما هم به ارزیابی او اقدام کند، در صورتی که اگر به سیستم مذکور اعتقاد و دیدبلند مدت داشته باشیم، همه باید در مقطعی سرمایه گذاری کرده و وقت و انرژی بگذاریم تا تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه جدی گرفته شود. 

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: طبق برنامه ریزی ۲ ساله باید برنامه‌های خود را تحقق ببخشیم تا ارتباط دو سویه صنعت و دانشگاه بیش از پیش پررنگ‌تر شود، هم اکنون دانشجویان در برخی از حوزه‌ها مثل رشته‌های فنی مهارت‌های خوبی دارند، اما با توجه به ماهیت رشته ها، دانشجو باید در دوران تحصیل خود مهارت‌هایی را کسب کند، در مقابل در برخی از رشته‌ها این مهارت آموزی کمتر است. 

امین گفت: مهارت‌های عملی مانند کار گروهی، مدیریت زمان، برنامه ریزی، توانایی حل مسئله، رهبری و ... در رشته‌های فنی آموزش داده می‌شود، اما هم اکنون دغدغه ما در دانشگاه‌ها این است که دانشجو در بدو ورود به بازار کار نمی‌تواند کار گروهی انجام دهد و نامه اداری بنویسد و توانایی حل مسئله و مدیریت را ندارد که باید روی این مسائل تاکید کنیم. پس تمرکز ما هم روی مهارت‌های عملی و رفتاری است. 

وی بیان کرد: مهارت‌های سخت در برخی از رشته‌ها هم اکنون قوی‌تر است و به همین علت متقاضی بازار کار در آن رشته‌ها بیشتر و در برخی دیگر ضعیف‌تر است.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده